Au Pairiksi USA:han| SML Au Pair |Study More Languages

 au pairiksi usa:han

SML AU PAIR IN USATämä on tilaisuutesi elämäsi seikkailuun, saada uusia ystäviä ympäri maailmaa, asua amerikkalaisessa perhessä, huolehtia lapsista, opiskella jotakin uutta, parantaa englanninkielen taitoasi sekä tutkia USA:ta au pair -ohjelmasi aikana! Mikset lähtisi au pairiksi USA:han? Tutustu au pair -ohjelmaamme alla. 

Asuminen: asut minimissään 12 kuukautta perheen jäsenenä huolella valitussa isäntäperheessä USA:ssa. Au pair isäntäperheesi tarjoaa sinulle oman huoneen, kaikki ateriat, internetin sekä kuljetuksen viikottaisille oppitunneillesi. Muista, sinä valitset oman isäntäperheesi!

Lastenhoito: tarjoat 45 tuntia lastenhoitoa viikossa (maksimissaan 10 tuntia päivässä). Tätä vastaan saat viikottain taskurahaa.

Matkusta: 2 viikon maksetun lomasi aikana, vapaina viikonloppuinasi tai lisä matkustuskuukautenasi ohjelman suorittamisen jälkeen. USA:ssa on paljon nähtävää ja koettavaa joko yksin, ystäväsi kanssa tai organisoiduilla matkoillamme.

 Laki: SML Au Pair -ohjelmamme on Yhdysvaltain ulkoministeriön säätelemä ohjelma ja ainoa tapa työskennellä laillisesti USA:ssa au pairina. Au pairit saapuvat USA:han J-1 viisumilla. Mikäli haluat kokea ulkomailla asumista vuoden, SML au pair-järjestön Au Pair -ohjelma voi olla sinulle juuri se sopiva valinta.

Au pairina työskentely on seikkailu, jossa asut isäntäperheessäsi. Tällaista yhdistelmää työtä, matkustamista ja opiskelemista ei ole helppoa löytää. Ohjelmaan kuuluu:

 • Lentoliput sekä matkajärjestelyt isäntäperheeseen ja takaisin sekä 3 päivän koulutus New Yorkissa, sisältäen ensiapukurssin.
 • Oma huone ja ateriat sekä $195.75 palkkaa viikottain. Sillä kaikki elinkustannuksesi on maksettu, raha on taskurahaasi!
 • Opintokursseja paikallisessa yliopistossa tai collegessa, johon isäntäperheesi antaa sinulle $500 stipendin opiskeluitasi varten.
 • Vuotesi aikana saat 2 viikon maksetun loman. J-1 viisumilla voit matkustaa 30 päivää ympäri USA:ta au pair -ohjelmasi jälkeen.

Au pairina USA:ssa sinun tulisi täyttää seuraavat kohdat:

 • Olet 18-26 vuotias
 • Kielitaitosi on kohtalainen ja pystyt puhumaan englantia
 • Pidät työskentelystä lasten kanssa
 • Sinun on mahdollista lähteä koko vuodeksi (12kk)
 • Lukion tai vastaava todistus
 • Ei rikosrekisteriä
 • Hyvä terveys

 

Prosessimme:

 1. Täytä informaatio lomakkeemme.
 2. Täytä Au Pair USA hakulomake.
 3. Osallistu henkilökohtaiseen haastatteluun.
 4. Saat tietää, onko sinut hyväksytty ohjelmaan, aloitamme perheen löytämisen.
 5. Haastattelut perheiden kanssa. Autamme sinua saavuttamaan parhaat haastattelusi!
 6. Sopimus au pairina olosta isäntäperheelle.
 7. Viisumin hankinta sekä matkajärjestelyt.

Mikäli sinulla on kysymyksiä ennen USA:han lähtöä keskustele näistä kanssamme. Tarjoamme sinulle neuvoja ennen ohjelmaasi, ohjelmasi aikana ja sen jälkeen.

 

Saavuttuasi USA:han sinulla on 3 päivän orientaatio ja koulutus New Yorkissa ennen isäntäperheesi tapaamista. Opit lasten turvallisuudesta ja hoidosta, hankit ensiapukurssi todistuksen sekä aloitat sopeutumisen elämään Yhdysvalloissa.  Tämän lisäksi sinulla on aikaa tutustua New Yorkiin.

Isäntäperheessa ollessasi sinulla on paikallinen tuki ja apu aina tavoitettavissa. Paikallinen tukihenkilösi järjestää kuukausittaisia au pair tapaamisia ja tapahtumia sinulle ja muille au paireille alueellasi. Hän auttaa myös kaikissa kysymyksissäsi ja huolissasi, joita sinulla voi esiintyä, ohjelmasi aikana. Henkilökuntamme New Yorkissa on myös saatavilla ympäri vuorokauden hätätilanteita varten.

 

Hinta

 Ei piilotettuja kuluja:

Ohjelman hinta: 430 €
(150 € rekisteröintimaksu + 280 € ohjelmamaksu)

Au Pair-ohjelman edut

Lähtöä edeltävä orientaatio ja koulutus Suomessa
3 päivän orientaatio- ja koulutusohjelma New York Cityssä, sisältäen American Heart Association- järjestön ensiapukurssin
Meno-paluulennot Suomesta New Yorkiin sekä paluulento nimetyltä kansainväliseltä lentokentältä USA:ssa, menestyksekkään au pair-ohjelman suorituksen jälkeen
Sisämään kuljetus New Yorkin orientaatio- ja koulutusohjelmasta isäntäperheeseen
Täysihoito ja majoitus amerikkalaisessa isäntäperheessä
 $195,75 viikottainen palkka
 $500 stipendi yliopisto tai college opintoihin
 2 viikon loma
 Mahdollisuus pidentää oleskeluasi 6, 9 tai 12 kuukautta.
Koulutus New Yorkissa, sisältäen Yhdysvaltojen Punaisen Ristin elvytyskoulutuksen
 Vakuutus

 

Muita au pair kohteita

          Espanja               Iso-Britannia    

 

Lisäinformaatiota

Pyydä hintatarjous

Tilaa maksuton, henkilökohtainen hintalaskelma.

Soitamme sinulle

Henkilökohtainen haastattelu, ilman velvotteita.

  Varaa heti  

Varaa matkasi heti.