Au Pair ohjelmat ulkomailla | Study More Languages

SML AU PAIR

SML AU PAIR LOGO WEBSITEHaluatko asua ulkomailla ja samalla oppia toisen kielen ja kulttuurin isäntäperheen avulla? Saada uusia ystäviä ja parantaa ansioluetteloasi? Miksi et lähtisi au pairiksi ulkomaille?

Olet ehkä juuri lopettamassa opiskeluitasi jollakin tasolla ja alat miettiä – mitä teen seuraavaksi? Jatkatko opintoja koulussa tai yliopistossa – mutta missä? Etsit työpaikan – mutta miltä alalta? Ehkä et vielä tiedä, mitä haluaisit tehdä myöhemmin. Ehkäpä mitä haluaisit eniten, on nähdä ensin maailmaa ja kokea seikkailuita jotta itsenäistyt. Meillä on sinulle idea, miksi et kokeilisi sitä? Lähde au pairiksi ulkomaille!

Au pairina työskenteleminen on loistava tapa selvittää, mitä haluaisit tehdä elämässäsi. Ennen kuin aloitat opinnot yliopistossa tai välivuotesi aikana opiskeluistasi, au pair kokemus tarjoaa hyvin erityisiä etuja. Au pairina saat joukon ainutlaatuisia kokemuksia ja samalla voit oppia itsestäsi enemmän. Mitä siis vielä odotat? Lähde ulkomaille ja koe maailmaa au pairina. Löydä uusi kulttuuri, opi uutta kieltä, tule itsenäiseksi, etsi uusia haasteita ja tule osaksi uutta perhettä!

Parhainta au pairina ollessa ei ole vain, että asut toisessa maassa edullisesti vaan se mahdollisuus tutustua kyseiseen maahan ja ihmisiin ja todella nähdä millaista maassa on asua. Ja miten parhaiten tutustuisit unelmien kohdemaahasi, sen kulttuuriin ja kieleen kuin asumalla isäntäperheessä, joka on kyseistä maasta! Au pairina olet osa perhettä, olet väliaikainen isosisko tai – veli, joka huolehtii perheen lapsista sekä kevyistä kotitöistä. Työtäsi vastaan ansaitset taskurahaa sekä saat oman huoneen ja täyden ylläpidon uudessa perheessäsi.

Haasteiden ja uskomattomien seikkailuiden ja kokemusten lisäksi au pairina oleminen voi myös auttaa tulevalla urallasi. Hyvä kielitaito, kulttuurien tuntemus sekä kansainvälinen kokemus näyttävät hyvältä missä tahansa ansioluettelossa!

Oletko valmis au pairiksi? Ota meihin yhteyttä, rekisteröidy au pairiksi ja me löydämme sinulle isäntäperheen valitsemassasi maassa.

Au pair KOHDEMAAT

Sijoitamme au paireja Eurooppaan ja Euroopan ulkopuolelle. Esimerkki maita; Englanti, Skotlanti, Irlanti, Espanjan, Ranska, Saksa, Italia, USA, Australia, jne.

Au pair -ohjelmien kesto ja vaatimukset

Voit itse valita kuinka kauan haluat olla au pairina.  Ohjelmat kestävät 3kk – 12 kk. Yleisin au pair ohjelma on 10-12kk mittainen.  Mitä pidempään sitoudut olemaan, sitä nopeammin ja helpommin löydämme sinulle oikean perheen. Kesän au pair ohjelmiin on rajoitettu määrä paikkoja.

Au pairien vaatimukset eroavat maittain, mutta yleisesti sinun tulisi olla:

 • Minimi-ikä 18 vuotta
 • Olet lapsiystävällinen ja sinulla on jonkin verran kokemusta lasten hoidosta (mikäli haluat toimia Mother’s helpinä, tulee sinulla olla enempi kokemusta lapsien hoidosta)
 • Kielitaitosi tulisi olla kohtalainen

Ohjelmiimme kuuluu:

 • Oma huone oleskelusi aikana
 • Täysihoito
 • Viikoittainen palkka (350 – 750 € kuukaudessa, riippuen ohjelmasta ja kokemuksesta)
 • Maksetut lomaviikot
 • Haastattelu kanssamme
 • Valmistelemme sinut haastatteluun isäntäperheen kanssa, jotta varmasti pääset haastatteluistasi läpi ja saat hyvän isäntäperheen
 • Henkilökohtainen neuvonta ohjelmaasi ennen sekä sen aikana
 • Au pair perheen löytäminen
 • Informaation kohdemaasta sekä perheestä ennen lähtöäsi
 • 24 tunnin päivystysnumero
 • Useissa maissa erilaiset aktiviteetit ja tapaamiset au pairien kesken
 • Työsopimuksen perheen kanssa
 • Neuvonnan kielikursseissa
 • Avustamme myös lentolippujesi varaamisessa sekä vakuutuksissa (USA:n ohjelmiin lentoliput sisältyvät hintaan)

Ohjelmamaksumme
Eurooppa 175 €
USA 430 € – sisältäen menopaluu lentoliput, 3 päivän au pair koulutuksen New Yorkissa Manhattanilla (sisältäen ensiapukurssin), au pair -käsikirjan, au pair webinaareja, US$195.75 viikko palkan, majoituksen ja ylläpidon perheessä, 500 dollaria opintojasi varten paikalliseen yliopistoon tai korkeakouluun, paikallisen tukihenkilön USA:ssa, kuukausittaiset au pair tapaamiset, 2 viikon palkallisen loman, tapaturma- ja sairasvakuutuksen sekä SML Au Pairin ympärivuorokautisen tuen.

Au Pair Kohteet:

              USA                   Iso-Britannia                Irlanti                     Ranska          

          Espanja                       Italia                     Australia                     Saksa            

 

Lisäinformaatiota

Pyydä hintatarjous

Tilaa maksuton, henkilökohtainen hintalaskelma.

Soitamme sinulle

Henkilökohtainen haastattelu, ilman velvotteita.

  Varaa heti  

Varaa matkasi heti.